VESTI
05.05.2010. je potpisan ugovor  sa Gradskom upravom grada Beograda- Sekretarijat za dečiju zaštitu (predmet ugovora je snabdevanje svih predškolskih ustanova grada Beograda).

Uvažavajući zahteve tržišta, 2009.godine preduzeće “PRO-KOMERC DOO”, ušlo je u proceduru za dobijanje HACCP sertifikata.

Sve potrebne kontrole od strane stručne komisije preduzeće je pozitivno prošlo, i u martu 2010. dobilo HACCP sistem za kontrolu kvaliteta.


VELETRGOVINA

Godine 1995.  preduzeće  ''˝PRO-KOMERC˝uvodi novu delatnost- veletrgovinu, koja je sada i osnovna delatnost, u svoje poslovanje.

Sa ovim promenama došlo je do povećanja obima poslovanja, a samim tim i do potrebe za većim  magacinskim i kancelarijskim  prostorom. Preduzece više nije  mala porodična firma, već zauzima svoju poziciju na ciljnom tržištu.

Proizvodnja i magacin u Sremčici proširili su se na poslovne prostorije i magacinski prostor u Žarkovu. Preduzeće danas koristi 1040m², poslovnog i magacinskog prostora.
“PRO-KOMERC DOO” poseduje savremenu opremu za skladištenje i transport robe.
Skladištenje robe se vrsi u skladu sa HACCP sistemom kontrole kvaliteta.Magacin je opremljen komorama za skladištenje čokolade,čokoladiranih proizvoda , mesnih preradjevina  i mlečnih proizvoda, ručnim viljuškarima, neophodnim vitrinama, policama za skladistenje i ormanima po HACCP sistemu, kao i mašinama u proizvodnom delu.

Izložbeni deo je opremljen kompletno  policama, izložbenim vitrinama za izlaganje robe i neophodnom kompjuterskom opremom. Takodje, savremena kompjuterska oprema nalazi se i u kancelarijama.

Preduzeće se trudi,  da svoju  ostvarenu poziciju na tržištu veletrgovina kroz dugoročnu, uspešnu i partnersku saradnju sa svojim kupcima i dobavljačima, zadrži i unapredi.

   

 

Kliknite na fotografiju da pogledate galeriju...